INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Dudal Takree
Country: Bulgaria
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 5 November 2018
Pages: 293
PDF File Size: 1.95 Mb
ePub File Size: 19.83 Mb
ISBN: 856-8-22310-606-3
Downloads: 42038
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashikasa

Destept – Cultura Generala si IQ.

Expense manager – Spending Tracker. Utile Contact Donatii Legislatie.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus inrebari vanzare in ultimii 3 ani de zile. Te sfatuim sa treci prin cat mai pentrh teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari tete reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei inrebari 3. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

  78R12 DATASHEET PDF

Asa ca spor la invatat. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Compatibility Requires iOS 6. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – Permsului promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Math Play – Math workout. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile permiisului DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Un an nou frumos si plin de reusite!

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. This app is only available on the App Store for iOS devices.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Dar in mare totul ramane la fel. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Open Menu Close Menu Apple.

  BULLYSON AND HIS SONS PDF

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Ia permisul din prima!

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Chestionare Auto, Teste Auto

Information Seller Larisa Maria Berce. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.