INFOPOST FORMULAR PDF

sau pe formular nestandardizat, depusă la sediul entităţilor poştale sau la ghişeul poştal;; telefonic: INFOPOST – / din Bucureşti;. Mai Infopost ohne Umhüllung; Express-Sendungen; Pressesendungen (z.B. Die Formulare für den Nachsendeauftrag online finden Sie in der. Finden Sie hier rund um die Uhr Formulare zu Postdienstleistungen aller Art, die Sie bequem online erstellen können. Preise Briefe Inland und Ausland – Privat-.

Author: Kisar Yojind
Country: Australia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 1 April 2015
Pages: 225
PDF File Size: 13.69 Mb
ePub File Size: 3.48 Mb
ISBN: 658-5-46174-823-3
Downloads: 40940
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sataxe

Am avut un client care a lucrat la posta germana. Email Required, but never shown. You can validate your HTML at following website: Die Infopostdie er bisher nutzte, kostete pro Brief 28 Cent. Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 infopostt ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE?????

What are you doing now? Intopost a random word.

Topic: Error when Payment |

Eu iam zis doamnei de la posta ca, daca coletul imi vine desfacut acasa, o sa am grija sa o plimb pe la politie si pe unde o formulad fie nevoie, doamna de frica nu vrea sa imi ifopost coletul inapoi. Clientul nostru este stapanul nostru. Au mai fost si alti factori postali dar ce face ihfopost doamna nu a facut nici unul. Am facut asta de mai multe ori.

Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. IN loc sa faca o analiza a situatiei, sa vada daca am sau nu dreptate, doamna diriginta mi-a spus ca asa e legea si ca daca nu platesc, nu-mi da coletul.

Vom continua sa scriem mai departe pina vom reusi sa atragem atentia cui trebuie iar in caz contrar ultima solutie va fi televiziunea si gateza …. Am trimis 8 plicuri o data la destinatari din diferite localitati din Romania.

  EISENBACH GAP RULES PDF

Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute. Numai cine nu a lucrat macar o zi la posta romana nu stie cat de greu este, mai ales ca trebuie sa stii toate instructiunile postale pe de rost, sa nu faci greseli, si sa formulat cunoasca fiecare persoana din distanta.

Meaning of “Infopost” in the German dictionary.

In alte tari acest lucru este considerat delict. Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool. Va doresc un faliment apropiat.

La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta infooost salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet. Asa ca nimeni din posta romana nu se da la el. Am pierdut un proces pt un act care primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR unde mai pui ca era scrisoarea si reavizata nu merita sa-l string de gitcine il tine in brate?

Postarita din comuna Negri. Am incetat sa mai dau pe acolo. Si eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat mai consistent si sa caut un avocat bun. Fratilor romani, traim in nesiguranta locurilor de munca.

INFOPOST – Definition and synonyms of Infopost in the German dictionary

Deutsche Post AG You have rated this outlet at an earlier date. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului?

Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante.

Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa ifopost recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. Faceti proba si angajati-va fratilor macar o zi si veti vedea cat de greu este in spatele ghiseului si pe teren, ca apoi sa aruncati cu noroi in altii! Raman insa cu gustul amar ca in tara lucrurile nu evolueaza civilizat si ca unii oameni nu vor sa se indrepteze. Alexander Gregory, Peter Lindlacher, German words that begin with formulzr.

  DERECHO CONSTITUCIONAL COLOMBIANO MANUEL FERNANDO QUINCHE PDF

You have a lot of missing quotes. Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? Davidmh 3, 10 For business customers Business mail acceptance points Bulk mail acceptance offices Direct Marketing Centers.

Daca esti o postarita frustrata nu te erija in avocatul sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile. I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau.

Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi. Poate da cineva o explicatie acestei situatii?.

Meaning of “Infopost” in the German dictionary

Doamne am impresia ca traim in reluare. Sign up using Facebook. Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta.

If you would like to get a feedback or otherwise, please use the following link: Doresc infoposy sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa.