DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Moogukasa Akimi
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 23 August 2009
Pages: 33
PDF File Size: 9.57 Mb
ePub File Size: 16.82 Mb
ISBN: 351-7-52410-439-3
Downloads: 22828
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshugar

Asta cu calendaru e ca o pata mizerabile peste credinta stramoseasca. Deci spanzura-te de limbada-te cu capul de pereti pana ti se va descoperi ce inseamna a te desparti dupa cuvintele sfintilor si imprejurarile in care au fost scrise.

FORUMUL ORTODOX – TEOLOGIE.NET

In rest spui doar aberatii sataniste si minciuni despre tabele babesti provenite din spurcata sau gresita traditie. Priveste daca mai poti cum s-au despartit Sfantul Fotie si Marcu Evgheniculnu si-au facut alte biserici ci au lasat sa existe o singura ierarhie putand sa ajunga ei intaistatori ai acelei ierarhii si asa sa stearga ereziile.

Vincent de Lerins Sinaxar 24 maicu privire la felul cum trebuie sa ne ferim in mod ortodox de erezie: Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie? Nu am citit articolul pina la capat, dar din punctul meu de vedere nici nu are relevanta atita timp cit din start, asa cum am demonstrat, incepe cu gurw. Dar in situatia in care doi sau trei oameni sau un oras, sau chiar o provincie intreaga sint gasiti in eroare cu privire la traditia insasi?

Dar la fel v-as ruga, daca stiti pe unde sa gasesc sa citesc Cred ca foloseste in continuare Pascalia calendarului Iulian, dar in rest calendarul Dr. Nesupusii dintre grecii tai sa nu se mai inchine la moastele Sfantului Filumen cand se duc degeaba la Ierusalim. Daca are cineva idee unde pot sa gasesc, sa citesc cu ochii mei – atat eu cat si altii- ar fi nemaipomenit. Sfintii Parinti de la Nicaea au considerat ca este bine ca traditia evreiasca de stabilire a sarbatorilor prin calcul d observatie astronomica sa fie intrerupta.

  EMISARIO SUBMARINO CARTAGENA PDF

Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu?

In cautarea mea pe net, am gasit ceva ce m-a lasat cam perplexa. Ce alte surse mai stiti?

Poate nu am cautat unde trebuie. Poate acolo o sa comenteze si despre faptul ca Darul vorbirii era deja incetat in sec IV.

Pr. Constantin Galeriu

Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa! Daca esti sectant cine iti da dreptul sa ma judeci pe mine ai dreptul sa judeci doar pe cei din erezia ta te-ai despartit de sfinti in chip eretic nu ortodox. Care sa sustina ideea ca acest Dar al vorbirii in limbi s-a sfarsit Daca ar fi si altele in afara de Sf Parinti ar fi nemaipomenit de bine caci, sectarii nu cred deloc ce spun Sf Parinti. Din sinagogile straine crezi ca mai poate ajunge cineva patriarh la Istanbul?

Dar, daca dumneavoastra cunoasteti parinti ai Bisericii care sa fi invatat in acel sens, va rog sa ma luminati si pe mine…. De asta ce mai ziceti? Cel ce vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca. Cu respect, ieromonah Petru Pruteanu. De abia mai tirziu in se va duce la Patriarhia Ecumenica, in Athos, si se pare ca fara nici un fel de revelatie. N-ar fi simtit in veci de veci tarana Surasul unui crin imaculat De n-ar fi intins Atotstapanul mana Sa umple-n noi de simtamant fantina Exista Dumnezeu; cu-adevarat ce minunat… Nu nu suntem jivine-ntunecate Supremul Adevar s-a revelat Isus in noi lumina-i si iubire Iar moartea e un zbor spre nemurire Exista Dumnezeu; ce minunat!!!

  LEWIS SMEDES FORGIVE AND FORGET PDF

Atunci acela trebuie deespre dea toata silinta sa compare opiniile Parintilor si sa se intrebe asupra intelesului lor cu conditia ca, in ciuda faptului ca aceia au trait in diverse locuri si vremuri, ei sa fi continuat in credinta si impartasirea Bisericii Catolice celei una, si aceia sa fie invatatori acceptati si astazi. In Sfanta Scriptura la I Corinteni 13, 8 spune ca limbile vor inceta.

Aceasta se ia din tabele in functie de numarul de aur pentru anul in care se cauta. Aici este si contestatia “stilistilor”.

Din ce an a incetat Darul vorbirii in limbi ? – FORUMUL ORTODOX –

Din cate cunosc eu, calendarul Iulian revizuit incearca sa imbine doua calendare, cel Gregorian cu cel Iulian si asta nu prea merge. Inca nu am gasit Omilia sa o citesc ca sa verific. Deci mai lasa psihologiile cu noi si felul alunecos de a raspunde. Eu nu inteleg de ce dumneavoastra traditionalistii dati credibilitate faptelor si ziselor unora, fie ei si sfinti, atunci cind in mod incontestabil vin in contradictie cu invatatura Bisericii. Ori te bazezi pe ceva?

Daca un sfant ar opri soarele pe cer zile in akr luna cu scopul de a cade Pastele toamna in Romania si ioa in Australia ati crapa de invidie sau v-ati taia singuri gatul in semn de mucenicie. Din fericire profetiile vorbesc despre o cadere in ecumenism nu in zelotismsa-i ajut pe episcoti sa cada mai adanc deocamdata ca apoi sa fie scosi daca o sa mai fie posibilsa traga concluzii dupa cum vor de la pagina 59 la 66 ftp: