DESEN TEHNIC ARHITECTURA PDF

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura. Public. · Hosted by Andreea Cioban – meditatii. Interested. Invite. clock. Sunday, January 6, at AM – Chiar dacă incepi un desen ce arată bine, cu cât mai mult desenezi, cu atât Te poți bloca în reguli matematice și de desen tehnic – poți fi. Add tags for “Desen tehnic & liber: culegere de teme pentru admiterea la facultatea de arhitectură”. Be the first. Confirm this request. You may have already.

Author: Kazrara Akishakar
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 4 January 2013
Pages: 314
PDF File Size: 8.92 Mb
ePub File Size: 12.55 Mb
ISBN: 351-9-68556-541-4
Downloads: 88153
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kakasa

GD inseamna geometrie descriptiva??? Felicitari si mult succes in continuare. Sunt clasa a a si vreau sa ma apuc de pregatire la Bucuresti. Tu,voi de fapt in ce stagiu sunteti? Si eu vreau sa ma apuc de meditatii si am citit de un domn profesor nitulescu,care a primit numai laude de bine. Vreau sa urmez facultatea de urbanis shi am o intrebare: Am citit pe un forum atat de multe chestii incat m-au dat peste cap,in sensul k m-au ambitionat mai tare.

Si apropo m-am uitat la toate desenele tale prima oara am crezut ca-s poze dar dupa ce le-am inspectat si mi-am dat seama ca-sa desenate. Nu ma pasioneaza nimic altceva si decat sa fac o facultate ca sa arbitectura fac mai bine nu: La noi nu se face scoala mai deloc,insa din cand in cand lucram in autocad,la care imi dau si atestatul.

  CUSTOM DECLARATION FORM 6059B PDF

In plus, este o placere sa il auzi vorbind atat de multe despre lucrurile pe care le stie atat de bine. Multumesc ca ti-ai pierdut timpul cu mine: Poate o sa sune ciudat ,dar cred ca sunt multe persoane care imi seamana Asa ca, iata povestea mea: Sunt impresionat de ce ai facut…eu sunt in clasa a IX-A la un liceu foarte bun din Brasov si vreau sa merg la Mincu.

Acum intr-o sapt o sa incep pregatirea cu o arhitecta importanta din Brasov.

De ceva timp va urmaresc forumul si m-am decis sa va scriu. Acum fiind mai mare imi doresc sa urmez facultatea de arhitectura.

Buna,si eu sunt in aceiasi situatie,am tot cautat pareri si pareri. Salut,imi plac foarte mult desenele tale si am observat ca nu sunt singurul care ar vrea sa dea la arhitectura dar eu as vrea pe design interior desi………sora mea zice ca nu se cauta si nu prea imi ofera prea multe in viata as vrea sa te intreb: Este linistit si te ajuta sa iti dezvolti latura creativa.

Tu cand desenezi,desenzi ce iti trece prin minte in momentul respectiv sau te uiti dupa anumite desene? Ai fost la desen la vreo profesoara din Giurgiu? Mi s-a spus sa incep pregatirea pentru arhitectura.

Am 3 ani disponibili de pregatire ,nu-i mult dar nici putin, in care am sanse sa acumulez tot ce am nevoie pentru reusita la examen. Sau dau la anul si intre timp fac meditatii.

  BEPROTISKAI TAVO PDF

Dar pana atunci ma poti lamuri cum se fac lucrurile de proportionalitate?. Si as dori sa ma ajuti cu un sfat …sa imi dai exemplu de mod de pregatire. Multumesc anticipat si mult succes in continuare! Notiuni generale de desen 2. Documentatia te va ajuta sa iti faci si o cultura atat de necesara arhitectului.

pregătire pt admitere | pregarhi

Mai ramane sa-mi conving parintii ca ce vreau nu e un moft ,chiar vreau sa fac arhitectura. Desenul pt proiectele de arhitectura si 3.

Am dat peste o carte de pregatire. As vrea sa te intreb daca imi poti da cateva informatii despre arh.

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura

Eu sunt din Targu Mures. Nu stiu exact de cedar sper sa ma ajuti! Poate tinem legatura avand in vedere ca amandoua suntem in clase terminale si vrem la arhitectura. Ma intreb daca stiti pe cineva de la care as putea lua meditatii. Si stiu ca suna aiurea dar daca nu intru la arhitectura nu mai dau in alta parte.