CE NAIBA STIM NOI DE FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Mauktilar Grolrajas
Country: Solomon Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 12 May 2016
Pages: 239
PDF File Size: 3.21 Mb
ePub File Size: 8.16 Mb
ISBN: 892-5-22602-372-6
Downloads: 38961
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sataur

Ce ma ingrijoreaza mai mult este Presedintele cred ca nu a tapt colaborator ci ofiter superior de securitateavand in vedere functia in strainatate pe care a ocupat-o pana la Revolutie. Nastase ar trebui facut responsabil pt deciziile luate de acel guvern terorist privind rompetrol si Petrom. CV-ul lui Qariu Vineri, 2 noiembrie De ce esti mafiot? Base este nervos ca a pierdut meciul cu Iuscenko prin KO parca am revazut meciul lui Bute Iuscenko cu Tom cel Negru Base si se i-a de cel mai slab ministru din guv Tariceanu.

Dat fiind ca ai facut acest act dubios, orice mama din Romania poate sa se intrebe: Dar cum toate dovezile iti contrazic demonstratia, e timpul sa treci la sentimente. Ia doua scaune si exerseaza spagatul pentru diseara, ca doar nu o sa faci emisiune pe tema colaborarii sefului, nu? Ce pateste aceasta jigodie securista care l-a demis pe presedinte si actiunea a fost invalidata de referedum? Stii ce insemna sa fii legitimat pe strada si saltat pentru ca mergeai pe trotuarul drept si ztim bumbacit la militie cu sacul de nisip?

Faptul ca Felix a fost si el turnat, la randul lui, de catre alti turnatori dealtfel colegii de breasla de-ai sain-are absolut nici o relevanta.

  HECHO IMPONIBLE DINO JARACH PDF

Luxul Simplitatii – despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Cit despre Qariu, care inca din liceu a impins in mod iresponsabil mai multe fete la avort, nu mai e nevoie de nici o caracterizare morala.

Chiuariu nu e un om de onoare, deci nu poate fi mafiot. Asta meritam Joi, 1 noiembrie Ia asculta bai tinere mafiot obraznic, te-ai gasit mucea sa te iei de un batran mafiot cumsecade sgim mine?!? Base nu are dreptate. Exemplu graitor este nerusinarea cu care aceste televiziuni tac ca porcul in papusoi. Ce vrajeala, ce bataie merita toti politicienii din tara asta. Rezultatul mixarii l-am turnat intr-un bol, am adaugat aproape!

Acum e clar Vineri, 11 martie Acuma, in weekend am facut supa pe spate de pui si, din legume plus din carnita scoasa de pe oase dupa fierbere, am facut un fel de salata de boeuf, fara boeuf of course. Pentru gradina de legume am cumparat arpagic de ceapa alba si de ceapa rosie pe care urmeaza sa-l plantam de cum s-or opri ploile.

Fiind, nu-i asa, onorabil senator al Romaniei, a jurat la investitura, inclusiv ca nu a colaborat cu susnumita instututie culturala cu petlite albastre. Cand ai probleme sa incepi sa pomenesti de mama nu dovedeste decat o limitare a acestui om si o lipsa de maturitate si de asumare a responsabilitatilor vietii.

Noi le raspundem doar prin scarba, referendum, voturi contra si absente la votare? Si poate chiar asa este! Camere de supraveghere a bagajelor pe aeroportul Baneasa. Le-am zvantat si le-am taiat in feliute ce le-am pus foarte aiuristic peste aluat.

Pentru ca altfel nu se poate ridica mai sus de conditia sa Am fost membru PNL dar am renuntat sa cred in acest partid si in clasa politica romaneasca in general. Puterea este in mainile noastre a celor multi care ii votam pe acesti nevolnici, vremelnici! Ne-am anuntat ca gazde intr-o comunitate germana si deja am facut cunostinta cu o doamna care va veni anul viitor sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!

  AD&D ENCYCLOPEDIA ARCANE PDF

Pentru saptamana urmatoare am multe chestii faine la dispozitie.

Mi se face greata de toti. In mod cert Romania are nevoie de un presedinte. Chiuariu ne impinge perceptia ridicolului la limitele imposibilului. Cand un presedinte spune despre un ministru ca e mafiot, una din doua: Octombrie asta e zapacit la cap!

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot”

Basescu are foarte mare dreptate sa spuna despre politicienii, oamenii de afaceri si ziaristii mafioti ceea ce spune. Am fost bine inspirata ca am semanat soiuri de flori care atrag albinele si ca am lasat gradina de flori si plante aromatice sa se dezvolte fara naibba interventii din partea mea.

Aici se vorbeste de Felix si o decizie definitiva. Sunt oameni care ma incurajeaza sa continuu acest dosar la CEDO. Din cei de membri ai famigliei, si-au adoptat facatura, iar acum dau din colt in colt si tac dupa ce si-au aratat coltii fata de Monica Macovei si de justitia preferata blocata pentru linistea capilor mafiei.

Si sa vedeti acum “dresul busuiocului” la Antene! Si daca incearca sa scape de Tulus care are dosarele lui Fene, Bombo, Pacuraru – srim are? Pe de o vapt e chiar distractiv caci stau sa ma gandesc ca peste vreo 30 de ani o sa le povestesc nepotilor mei cum naia perioada tara noastra a fost condusa de niste indivizi avizi de putere si bani care chiar aveau impresia ca ce mari oameni sunt ei. Cea mai frumoasa si adevarata descriere, si funny!

Am primit in ultimele ore mai multe mesaje de sustinere. Vecinul are gaini tinere si tare puse pe productie si asa ma cadouriseste si pe mine asa ca si cu alea sunt ok. Vreonu stiu exact.