ACATISTUL ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI PDF

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie. Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Sfanta Maica Domnului este cel mai mare mijlocitor pe. Marti, 4 decembrie / pm – Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului. Miercuri , 5 decembrie / am – Acatistul Maicii Domnului,,Bucuria tuturor celor. Parohia Ortodoxa Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Siluan Athonitul este o parohie relativ nou infiintata, si anume in anul (vezi Istoricul Parohiei ).

Author: Mazulrajas Shakaramar
Country: Moldova, Republic of
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 12 September 2012
Pages: 133
PDF File Size: 12.79 Mb
ePub File Size: 14.7 Mb
ISBN: 443-9-33609-986-8
Downloads: 58720
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mozilkree

Manastirea Orthodoxa Sfanta Cruce – The Orthodox Monastery Holy Cross

Program Liturgic Nou Programul Acztistul nou poate fi gasit la aici. We place a high priority on teaching from the Bible and following the example of Jesus. Invitatie la Hram Hristos a inviat!

Icoana este copie dupa original, facuta pentru Catedrala Sf.

Asadar in acest spatiu central al bisericii are loc lucrarea mantuitoare a lui Hristos, care consta in prefacerea painii si a vinului in timpul Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar, in Cinstitul Trup si Scumpul Sange al Domnului si in impartasirea cu ele a credinciosilor.

In aceste Taine credinciosii primesc prin rugaciuni si acte maiccii ale preotului sau episcopului, Harul lui Dumnezeu care nu e despartit de prezenta iubitoare zcatistul lui Dumnezeu. Articole noi Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra.

Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici. Our vision is to impact and renew Mono, Ontario and beyond with the transforming message of Jesus Christ through words and actions. Aceasta este esenta generala a Cultului Ortodox, in care noi ne indemnam unii pe altii sa-i raspundem iubirii neconditionate a lui Dumnezeu, prin participarea la sfintele slujbe, Cel care ne asteapta si ne intampina in mod real in Biserica Sa Cea Sfanta.

  F90X MANUAL PDF

Pentru Sfanta Liturghie din timpul saptaminii Luni-Vineri va rugam sa sunati la Parintele Paisie inaintea de a pleca pe drum catre Manastire.

Pentru detalii va rugam sa va uitati la acest link. Bucuria maivii a fi tanar: Biserica noastra se doreste a fi corabia ce ne poarta sufletele pe valurile acestei vieti si in interiorul careia ne unim cu Insusi Mantuitorul Iisus Hristos, Cel care vorbeste clar in Sfanta Scriptura despre Biserica pe care o va intemeia nevazut prin jertfa Sa de pe Cruce: Noul program liturgic poate fi gasit aici.

Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra. Detali axatistul multe pot fi gasite aici. O mare parte din cultul savarsit aici este alcatuita din celelalte Taine, cum ar fi: Nu vor fi slujbe la manastire in aceasta perioada de timp deoarece toti Preoti Domnuluo, Preoti Ajutatori, Preoti, Egunemii, si Delegati de la Parohii trebuie sa fie prezenti la acest congres.

Datorita posibilelor modificari neasteptate in programul liturgic, va rugam sa confirmati venirea dumneavoastra domnuluj numarul de telefon: Iubiti credinciosi, la cest link veti gasi invitatia la cel de-al doilea hram al Manastirii noastre, care va avea loc pe data de 5 mai Articolul cu detaliile zilei pot fi gasite aici.

  JOHN CASTI PARADIGMS LOST PDF

Din aceste motive, Biserica noastra nu e numai o casa de rugaciune a credinciosilor, care si-ar lua din ei insisi puterea de acoperanantul cu Dumnezeu, ci un locas in care lucreaza Dumnezeu, mai bine-zis Hristos Insusi prin Duhul Lui cel Sfant, nedespartit de Tatal.

Credinciosii nu se aduna in spatiul bisericii numai pentru a se ruga impreuna unui Dumnezeu care ramane la distanta, sau a asculta o predica despre el. Aici este totodata si un taram al lucrarii si prezentei nevazute a lui Dumnezeu cel in Treime.

However, we tend, as much as possible, to offer religious services both in Romanian and English. We hope that other single men will be attracted to the challenge our faith and the total dedication of their life to our Lord Jesus Christ and His Church.

Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului

Our small monastery is supported mostly by the Romanian community. Mission Our Mission is to offer the testimony of monastic life within our secular and multi-cultural society. Precum este in cer, asa este si Sfanta Treime in biserica, maicli cerul e prezent pe pamant prin sfanta biserica cupola bisericii reprezentand de fapt Cerul.